Un polițist a fost prins cu droguri la festivalul SAGA. MAI: "Este în concediu de creștere a copilului"

Un polițist a fost prins cu droguri la festivalul SAGA. MAI: "Este în concediu de creștere a copilului"

Un polițist a fost prins cu droguri, în toaletă, la festivalul SAGA. Poliția Capitalei a precizat că acesta este în concediu paternal și că a fost testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost negativ.

Serviciul de Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București informează că, pe 6 iunie, în jurul orei 4.10, la sfârșitul festivalului SAGA, un paznic a semnalat prezența a două persoane într-una dintre cabinele toaletei, asupra cărora a afirmat că a observat o pungă ce conținea o substanță de culoare albă, precum și o sticluță ce conținea urme de substanță lichidă, incoloră, scrie Mediafax.

Paznicul a cerut sprijinul jandarmilor.

„Una dintre cele 2 persoane are calitatea de polițist, acesta fiind pus la dispoziția unității, însă în prezent raportul de serviciu al polițistului este suspendat pentru efectuarea concediului de creștere a copilului. A fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, cazul a fost preluat de polițiștii B.C.C.O. București, pentru efectuarea de cercetări, conform competenței. De asemenea, conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări, cu privire la situația semnalată, prin structura de control intern. La finalizarea verificărilor interne, vor fi dispuse măsurile legale care se impun” anunță Poliția Capitalei.

Comenteaza