Un poliţist din Câmpia Turzii, reţinut de austrieci pentru furt calificat VIDEO

Un poliţist din Câmpia Turzii, reţinut de austrieci pentru furt calificat VIDEO
Cosmin H., poliţist în cadrul Poliţiei Municipiului Câmpia Turzii, a fost arestat în Austria pentru furt calificat.

"În seara zilei de 28 martie, Cosmin H., nu s-a prezentat la serviciu conform planificării existente la nivelul unităţii, iar din verificările efectuate a rezultat că, acesta a fost reţinut de către autorităţile austriece, fiind arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat", se arată într-un comunicat remis presei.

Poliţistul a fost suspendat din funcţie.

UPDATE 14.04: "Poliţistul avea două zile libere. Acesta era plecat cu prietena sa la cumpărături în centrul comercial din Parndorf, în apropierea Vienei. Acolo, a fost prins furând dintr-un magazin. În ziua în care trebuia să se prezinte la post, el nu a mai apărut. Colegii săi au anunţat inspectoratul şi au început verificările. Prin ataşatul nostru din Austria am aflat că este arestat. Poliţistul este cercetat în continuare de poliţia austriacă, iar în funcţie de ce se stabileşte acolo, o să luăm o sancţiune disciplinară împotriva sa", a declarat şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţlui (IPJ) Cluj, chestorul Ioan Păcurar.

UPDATE 14.25: În 8 aprilie 2008, un alt poliţist clujean şi soţia acestuia au fost prinşi la furat în acelaşi centru comecial. Inspectorul Liviu Popa Terec lucra ca poliţist în cadrul Biroului Poliţiei Judiciare Cluj-Napoca.

"A făcut nu numai instituţia poliţiei de ruşine a făcut şi ţara de ruşine poliţist fiind, în loc să meargă după infractori el a mers să fure în străinătate. Este un semnal pentru toţi care sunt în poliţie şi au asemenea apucături să plece până nu va fi prea târziu pentru ei", declara la acea vreme Ioan Păcurar.

 

Comenteaza