Un polițist de 52 de ani din Cluj A MURIT în timpul serviciului. Ambulanţa nu l-a putut resuscita

Un polițist de 52 de ani din Cluj A MURIT în timpul serviciului. Ambulanţa nu l-a putut resuscita
| Foto: gherlainfo

Miercuri dupămasa, în timp ce se afla în timpul serviciului, în patrulă, unui poliţist local din municipiul Gherla, judeţul Cluj i s-a făcut rău. Colegul a tras pe dreapta, solicitând ambulanţa, dar acesta s-a stins din viaţă. 

Un polițist local din Gherla a murit pe scaunul din dreapta al mașinii conduse de colegul lui. Au fost chemat două ambulanțe, dar medicii nu l-au putut salva.

Două echipaje de ambulanță au sosit la fața locului, iar medicii au efectuat manevre de resuscitare timp de o oră și jumătate.

Din păcate, nu au resușit să readucă semnele vitale, astfel că a fost declarat decesul. Polițistul avea 52 de ani. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă în vederea efectuării autopsiei.

Cercetările preliminare efectuate de polițiști au condus la stabilirea faptului că pe trupul acestuia nu au fost evidențiate urme vizibile de violență, în cauză fiind continuate investigațiile sub aspectul infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, a transmis gherlainfo.ro.

Comenteaza