Un Porsche parcat neregulamentar a fost detonat de genişti, la Paris

Un Porsche parcat neregulamentar a fost detonat de genişti, la Paris
Poliţiştii au considerat autoturismul de 150.000 de euro suspect şi au decis să-l detoneze.

Paris, noaptea. Un tânăr caută sa-şi parcheze undeva Porsche-ul Carrera S în valoare de aproximativ 150.000 de euro, cu intenţia de a-şi petrece seara într-un club. Negasind niciun loc de parcare, tânărul îşi lasă bolidul pe stradă, undeva în apropierea locurilor rezervate taxiurilor.

După câteva ore petrecute în club, unde consumase şi alcool, individul îşi abandonează maşina, lăsând-o cu luminile de avarie pornite şi pleacă spre casă cu gândul să se întoarcă câteva ore mai târziu după autoturism.

Potrivit LeParisien, problema apare când, câteva ore mai târziu, poliţia care localizează maşina parcată neregulamentar, consideră autoturismul suspect.

În jurul prânzului, în absența proprietarului maşinii, o echipă de genişti a detonat portbagajul vehiculului.

"Nu ar fi trebuit să las maşina parcată acolo", recunoaşte tânărul. "Dar, oricum, înainte de operațiunea de detonare, poliția a făcut cercetări și chiar m-a sunat după contactarea companiei de leasing de la care am închiriat maşina. Le-am explicat situația, le-am cerut scuze și le-am spus că voi merge imediat la fața locului pentru a prelua maşina. Se pare că nu au luat în considerare ce le-am spus pentru că, pe când am ajuns, portbagajul era deja explodat! "
 
Poliția a refuzat să comenteze cazul. Tânărul şi-a angajat un avocat şi intenționează să solicite despăgubiri și, mai mult de atât, vrea ca cineva să-i explice de ce mașina părea suspectă.

Comenteaza