Un rănit şi două maşini avariate în urma unui accident povocat de un şofer băut

Un rănit şi două maşini avariate în urma unui accident povocat de un şofer băut

O femeie a fost rănită, miercuri seara, în Iclod, judeţul Cluj, după ce maşina în care se afla a fost izbită de un autoturism condus de un şofer băut.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 34 de ani din comuna Jucu, judeţul Cluj, în timp ce conducea, miercuri seara, un autoturism pe D.N. 1C în Iclod, pe fondul nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de vehicului care îl preceda şi care era condus regulamentar de către un bărbat de 24 de ani din Gherla a intrat în coliziune faţă spate cu acesta. În urma accidentului, o femeie de 22 de ani din comuna Iclod, pasageră în autoturismul lovit, a fost rănită uşor, iar cele două autoturisme au fost avariate.

Poliţiştii au constatat că bărbatul care a provocat accidentul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv cu o concentraţie de peste 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform rezultatului testării cu aparatul etilotest. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii unfracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea clarificării tuturor circumstanţelor producerii acestui accident", transmite IPJ Cluj.

 

 

Comenteaza