Un şofer a rănit grav un pieton şi a fugit de la locul faptei, e căutat acum de poliţie VIDEO

Un şofer a rănit grav un pieton şi a fugit de la locul faptei, e căutat acum de poliţie VIDEO
Un şofer care a rănit grav un pieton şi apoi a fugit de la locul accidentului este căutat acum de poliţie. Accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 21, în comuna Gilău. Potrivit poliţiştilor, conducătorul auto nu a acordat prioritate unui bărbat care traversa strada regulamentar şi l-a lovit în plin.

Şoferul nici măcar nu a oprit să verifice starea victimei şi a părăsit în viteză locul accidentului. Bărbatul rănit a fost transportat la spital cu fracturi ale membrelor inferioare. În momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, conducătorul auto disparuse. Oamenii legii s-au mobilizat şi acum îl caută pe şoferul vinovat. Cei care pot oferi relaţii sunt rugaţi să sune la numărul de urgenţă 112 sau să adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

"Din primele verificări rezultă faptul că e vorba de un autoturism marca Audi, de culoare deschisă, mai precis de culoare albă", spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere, Sorin Precup. "În continuare se fac cercetări de către poliţişti, încă de aseară a fost alertat tot efectivul poliţiei din judeţ pentru identificarea acestui conducător auto care a dat dovadă de laşitate şi a părăsit locul accidentului".

Comenteaza