Un şofer beat a intrat cu maşin în poarta unei secţii de poliţie din Cluj

Un şofer beat a intrat cu maşin în poarta unei secţii de poliţie din Cluj

Bărbatul care a intrat cu mașina direct în poarta unei secții de poliție din Cluj și apo a fugit a scăpat cu control judiciar. 

La data de 2 august, magistraţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile faţă de bărbatul care la data de 1 august a fost reţinut de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, pentru comiterea infracţiunilor de „refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, „tulburarea ordinii și liniștii publice” şi „distrugere”.

Reamintim că la data de 1 august, în jurul orei 14.50, bărbatul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice a condus un autoturism pe care l-a scăpat de sub control şi cu care a distrus poarta de acces de la Postul de Poliţie Comunală Măguri Răcătău, părăsind ulterior locul faptei la volanul aceluiaşi autoturism fiind apoi depistat de poliţişti.

După ce a fost depistat de poliţişti, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice provocând şi tulburarea ordinii publice.

Etichete
Comenteaza