Un șofer beat din Cluj a pătruns pe contrasens unde s-a ciocnit cu un autoturism

Un șofer beat din Cluj a pătruns pe contrasens unde s-a ciocnit cu un autoturism
| Foto: debraila.ro

Un bărbat de 62 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit cu o mașină. 

Polițiștii din Câmpia Turzii au fost sesizați, la data de 12 octombrie, în jurul orei 19.50, despre un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs în localitatea Viișoara.

“Din cercetările efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 62 de ani, din comuna Ceanu Mare, în timp ce conducea un autoturism înspre localitatea Tritenii de Jos, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma testărilor cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului de 62 de ani a fost înregistrată alcoolemia de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Cluj.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

De asemenea, în aceeași zi, în jurul orei 18.10, polițiștii din Gherla au depistat pe DN1C, în localitatea Iclod, un tânăr de 20 de ani, care conducea o autoutilitară având permisul de conducere suspendat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comenteaza