Update Un şofer clujean s-a jucat cu viaţa fetiţei sale de câteva luni. I-a pus volanul în mână şi a filmat gestul inconştient

Un şofer clujean s-a jucat cu viaţa fetiţei sale de câteva luni. I-a pus volanul în mână şi a filmat gestul inconştient
| Foto: turdanews.net

Un şofer dintr-o comună clujeană și-a pus fetița de câteva luni la volanul mașinii sale (care are volanul pe dreapta), filmându-se și publicând ”grozăvia” pe contul său de Facebook, chiar de Ziua Copilului, fără să realizeze că și-a expus copilul la un posibil accident care s-ar fi putut produce în orice moment.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

UPDATE: Polițiștii l-au identificat pe conducătorul autoturismului. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Călărași, județul Cluj.
Acesta fost invitat la sediul Poliției municipiului Turda pentru clarificarea situației de fapt.
"A fost dispusă măsura sancționării contravenționale conform Legii 61/1991, R, pentru săvârșirea de fapte de natură a provoca indignarea cetățenilor. Totodată, acesta a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 R, pentru nerespectarea obligației conducătorului de autovehicul de se asigura că persoanele minore poartă centuri de siguranță sau sunt transportate în dispozitive de fixare în scaune pentru copii omologate.
In cauza, polițiștii au anunțat DGASPC, autoritate competentă, în vederea luarii măsurilor legale care se impun", precizează IPJ Cluj.

____________________________________

Postarea lui a primit peste 30 de ”aprecieri”, iar nicio persoană nu i-a atras atenția la ce pericol se expune. În timpul filmării, se vede cum șoferul, respectiv tatăl fetiței, lasă volanul din mână sau atunci când îl ține fetița este lăsată din mâini, scrie TurdaNews.

Chiar dacă viteza de deplasare nu este mare, oricând ar fi putut interveni un eveniment care să-l oblige să pună frână și astfel să-și proiecteze fetița în volan sau în parbriz. De menționat că vizibilitatea era afectată și de faptul că afară ploua.

Între timp poliția a identificat șoferul și urmează a se lua măsurile legale. ”În urma aparitiei în spațiul public a acestor imagini, polițiștii au efectuat verificări, fiind astfel identificat conducătorul autoturismului. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Călărași, județul Cluj. Acesta fost invitat la sediul Poliției municipiului Turda pentru clarificarea situației de fapt, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.”, a precizat IPJ Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza