Un şofer vitezoman a speriat radarul. "Zbura" pe Autostrada Transilvania

Un şofer vitezoman a speriat radarul.
Un conducător auto a fost prins joi seara mergând cu peste 200 km/h pe Autostrada Transilvania. Viteza pe care o avea l-a propulsat pe locul doi în topul vitezomanilor de pe autostradă, din acest an.

Joi, în jurul orei 18.05, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 - Transilvania au depistat un bărbat de 32 de ani din judeţul Mureş, în timp ce  conducea un autoturism cu o viteză mult peste cea admisă de lege. 

Acesta a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar,  la km. 15+500m, pe sensul de mers Gilău-Câmpia Turzii, conducând cu o viteză de 227 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, de 810 lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, informează Mediafax.

De la începutul anului şi până la începutul lunii august, pe Autostrada Transilvania au fost prinşi 21 de şoferi care au depăşit viteza de 200 de kilometri la oră, conform Biroului de Poliţie Autostrada Transilvania, în contextul în care limita de viteză cu care se poate circula pe autostradă este de 130 km/h.

Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 238 km/h în data de 9 februarie. Pe locul doi în topul vitezomanilor urcă mureşeanul de 32 de an, care l-a împins pe cel de-al treilea loc pe şoferul prins în data de 10 februarie gonind cu "doar" 226 km/h. 

Citeşte şi: Topul vitezomanilor de pe Autostrada Transilvania

Comenteaza