Un tânăr a fost depistat beat mangă la volan, în Cluj

Un tânăr a fost depistat beat mangă la volan, în Cluj
| Foto: Kalinovskiy - Depositphotos.com

Polițiștii din Cluj au organizat activități pentru asigurarea climatului de siguranță, iar mai multe controale în trafic au fost desfășurate.

Un tânăr șofer, care se deplasa cu mașina într-o localitate din Cluj, a fost oprit de polițiști și testat cu aparatul etilotest.

“La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 04.10, polițiștii dejeni au fost sesizați de către luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj aflați în deplasare, pe DN17 în localitatea Cuzdrioara, despre faptul că au depistat în trafic un conducător auto posibil aflat sub influența băuturilor alcoolice”, a transmis IPJ Cluj.

Testat cu aparatul etilotest, tânărului de 27 de ani, din județul Bistrița-Năsăud i-a rezultat o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice.

De asemenea, au fost organizate acțiuni atât pentru prevenirea faptelor antisociale și infracțiunilor stradale, cât și pentru combaterea infracțiunilor comise contra siguranței circulației pe drumurile publice.

În acest context au fost legitimate circa 150 de persoane și controlate în trafic peste 100 de autovehicule. Polițiștii au aplicat 68 de sancțiuni contravenționale, 64 dintre acestea pentru nerespectarea normelor rutiere.

A fost identificată o abatere și la regimul silvic, fiind aplicată o sancțiune de 1.000 de lei, iar materialul lemnos de 2mc a fost confiscat. Această măsură a fost luată deoarece transportul lemnelor respective a fost făcut într-un mod ilegal, fără documentele specifice de transport. 

Comenteaza