Un tânăr a încercat să vândă peste 1 kilogram de droguri la Cluj. Polițiștii l-au prins în flagrant

Un tânăr a încercat să vândă peste 1 kilogram de droguri la Cluj. Polițiștii l-au prins în flagrant
| Foto: captura video

DIICOT anunță reținerea unui bărbat, care încerca să vândă substanțe interzise pentru suma de 50.000 de lei.

"La data de 19.01.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și efectuare fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

S-a reținut că, în ziua de 18.01.2024, inculpatul a fost prins în flagrant, pe raza județului Cluj, în timp ce comercializa cantitatea de aproximativ 1,4 kilograme substanțe interzise ( 4-CMC, drog de mare risc și 2MMC, substanță psihoactivă), pentru suma de 50.000 lei.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Activitățile judiciare realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj și Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română", anunță DIICOT.

Comenteaza