News alert Update Un tânăr de 15 ani a căzut de la etajul 7 al unui bloc în construcție din cartierul Mănăștur

Un tânăr de 15 ani a căzut de la etajul 7 al unui bloc în construcție din cartierul Mănăștur

Pompierii clujeni se luptă pentru salvarea vieții unui adolescent care s-a prăbușit în gol de pe un bloc în construcție din cartierul Mănăștur.

UPDATE Din nefericire, tânărul a murit la spital.

UPDATE Tănărul, în vârstă de 15 ani, a fost transport în stare critică la spital.

”Am intervenit la fața locului cu un echipaj de descarcerare și cu o ambulanță echipată special pentru intervenții în care este necesară terapia intensivă. Lucrătorii noștri de la descarcerare au reușit să facă posibilă intervenția medicilor care au efectuat manevre de resuscitare la fața locului. Tânărul, în vârstă de aproximativ 15 ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj, din păcate într-o stare critică”, a declarat pentru Ziua de Cluj, Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj. 

Ştire iniţială

”Pompieri de pe o autospecială de stins incendii cu modul de descarcerare, alături de un echipaj SMURD de terapie intensivă efectuează manevre de descarcerare de mai bine de 30 de minute, pentru a salva viața unui adolescent, care se pare că a căzut accidental de la etajul 7 al unui bloc aflat în construcție, de pe strada Arinilor din Municipiul Cluj Napoca”, se arată într-o postare a celor de la ISU Cluj pe pagina de Facebook.

 

Comenteaza