Un tânăr de 25 de ani, rupt în bătaie de un bodyguard într-un club de fiţe din centrul Clujului

Un tânăr de 25 de ani, rupt în bătaie de un bodyguard într-un club de fiţe din centrul Clujului
În urma incidentului s-a ales şi cu două degete fracturate. Victima susţine că agresorul ar fi vrut să se dea la iubita lui, o franţuzoaică.

Luni, 6 iulie, Cristi, un clujean în vârstă de 25 de ani,a avut proasta inspiraţie să iasă într-un club de fiţe din „buricul" târgului, alături de o franţuzoaică şi de un alt cuplu, tot de francezi, ca să sărbătorească absolvirea facultăţii de către trei prieteni ai lui.

După numai cinci minute de la intrarea în local, tânărul s-a trezit luat cu forţa de lângă iubita lui, aflată într-o stare euforică. Cel care l-a „placat" era un bodyguard al localului care - nici una, nici alta, fără să-l întrebe măcar ceva sau să-i adreseze cel puţin un cuvânt - i-a pulverizat un jet paralizant în ochi, dintr-un spray.

„Apoi, în momentul când, orb complet fiind, l-am ameninţat că apelez poliţia pentru atacul cu spray-ul, acesta m-a scos afară din local şi m-a bătut pe trotuar, de faţă cu toată lumea care părăsise localul, rupându-mi şi două degete de la mâna dreaptă", povesteşte tânărul, având mâna în ghips şi ţinându-şi în permanenţă o batistă la ochi cu cea rămasă validă.

Explică mai departe tânărul: "Ce m-a uimit cel mai tare a fost însă faptul că nimeni nu a intervenit să-l oprească pe individ, de frică. Nu pot crede altceva decât că respectivul m-a bătut aşa, fără să-i fi dat vreun motiv, deoarece voia să-mi sufle iubita şi să profite de starea ei euforică."

Acesta mai povesteşte că, imediat după ce a anunţat autorităţile, la faţa locului au sosit poliţiştii şi jandarmii, iar o ambulanţă l-a transportat de urgenţă la UPU. Acolo, medicii i-au acordat primul ajutor şi i-au făcut radiografii la cap şi la mâini, după care a fost dus la Clinica de Ortopedie, unde medicii i-au pus în ghips degetele fracturate.

Pe deasupra, arată tânărul, de pe urma spray-ului paralizant s-a ales şi cu arsuri de gradul I la ambii ochi, astfel că nici astăzi, la o zi şi jumătate de la incident, nu vede măcar la doi metri în faţa sa.

După ce l-au consultat pe tânăr, medicii de la IML Cluj i-au eliberat un certificat medico-legal în care-i recomandă 30 de zile de îngrijiri medicale.

"Vedeţi, cheful nostru de final de facultate, al iubitei şi al prietenilor noştri, s-a transformat într-un coşmar. Oricum, chiar dacă cei trei amici se vor întoarce mâine în Franţa, ei insistă să vină astăzi cu mine la Poliţie ca să depună mărturie în acest caz, iar eu o să fac plângere penală împotriva bodyguardului agresiv, ca să-l fac să plătească", declară Cristi înainte să iasă din curtea instituţiei.

Comenteaza