Un tânăr de 27 de ani, bătut-măr în faţa unei crâşme dintr-un cartier clujean

Un tânăr de 27 de ani, bătut-măr în faţa unei crâşme dintr-un cartier clujean
Motivul: a vrut să-i despartă pe protagoniştii unei încăierări.

Bogdan L., un clujean în vârstă de 27 de ani, a chefuit pe parcursul întregii seri de marţi, 2 iunie, într-un bar din cartierul Dâmbu-Rotund.

Distracţia s-a încheiat doar a doua zi, pe la ora două dimineaţa, când prietenul în compania căruia se afla a fost acostat de nişte indivizi care i-au cerut acestuia nişte bani pe care pretindeau că tânărul îi datorează.

Apoi, la refuzul acestuia, au sărit la bătaie, împărţindu-şi unii altora pumni. Bogdan intrat în mijlocul încăierării, încercând să aplaneze conflictul. La care prietenul lui Bogdan, profitând de o clipă de neatenţie a rivalilor, a zbughit-o, lăsându-l pe Bogdan singur cu ei.

"Nu mi-au făcut nimic timp de câteva secunde, până m-am urcat pe bicicletă ca să pornesc spre casă. Însă, fiind şi eu băut, am căzut de pe bicicletă, iar în clipa următoare a năvălit pe mine unu' Darius şi m-a pocnit de nu m-am văzut, după care a fugit. Şi după câteva minute la faţa locului a venit poliţia și salvarea care m-a transportat la UPU, unde mi-au acordat primul ajutor", relatează el.

Astăzi, tînărul s-a prezentat la IML Cluj în vederea obţinerii unui certificat medico-legal, pe baza căruia spune că va înainta plângere penală împotriva agresorului. Pentru ochiul învineţit, medicii i-au recomandat victimei șase zile de îngrijiri medicale.

Comenteaza