Tânăr dat dispărut de 2 zile, găsit MORT într-o pădure din Cluj

Tânăr dat dispărut de 2 zile, găsit MORT într-o pădure din Cluj
| Foto: captura video - https://stirileprotv.ro/

Descoperire șocantă într-o pădure din apropiere de Cluj-Napoca. Un tânăr de 27 de ani, de profesie IT-ist, a fost găsit mort la două zile după ce dispăruse de acasă.

Tânărul IT-ist de 27 de ani originar din Bihor a fost găsit fără suflare. Prietenii nu mai aveau niciun semn de la el de două zile. Tânărul locuia singur în apropiere de Cluj-Napoca și lucra de acasă. După ce familia nu a mai reușit să dea de el, a anunțat poliția.

În căutarea lui au pornit mai multe echipaje de jandarmi, polițiști, dar și localnici și voluntari de la o asociație, însoțiți de câini de căutare, a transmis stirileprotv.ro.

Animalele au preluat probe de miros din casă și i-au condus pe anchetatori în direcția trupului. Tânărul originar din Bihor a fost găsit fără suflare lângă localitatea Casele Micești, la aproximativ 700 de metri depărtare de casa lui.

Trupul a fost dus la Institutul de Medicină Legală, unde i se va face necropsia. Polițiștii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă și încearcă să afle ce s-a întâmplat. Sunt luate în cauza mai multe ipoteze, dar este așteptat mai întâi raportul medico-legal.

Comenteaza