Un tânăr din cartierul Mănăştur susţine că poliţiştii Secţiei IV i-au rupt braţul. Poliţia neagă însă totul

Un tânăr din cartierul Mănăştur susţine că poliţiştii Secţiei IV i-au rupt braţul. Poliţia neagă însă totul
Incidentul s-ar fi petrecut luni dimineaţă, după ce tânărul fusese ridicat pentru alarmări repetate ale autorităţilor.

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, se plimbă nervos prin curtea Spitalului Judeţean Cluj. Are o mână în ghips. Aceasta, conform medicilor care i-au eliberat certificat medico-legal, necesită 30 de zile de îngrijiri.

Chestionat asupra împrejurărilor în care a survenit incidentul, acesta e totuşi laconic, părând a ascunde totuşi ceva: se mulţumeşte să tune şi să fulgere împotriva poliţiştilor Secţiei IV din cartierul Mănăştur, ameninţând că-i va da în judecată pentru braţul său rupt, chiar în secţia de poliţie.

"M-au ridicat de-acasă, la ora cinci dimineaţa, după ce prietena mea, cu care m-am certat la cheful organizat de către mine, a sunat la 112, anunţând c-aş fi sechestrat-o. Apoi tot ea a retractat, arătând c-a fost o alarmă falsă, însă poliţiştii au venit şi m-au ridicat, ducându-mă la secţie. Acolo, doi dintre ei m-au bătut, rupându-mi, cum se vede, braţul".

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci, declară că lucrurile nu au stat întocmai spuselor tânărului. 

"Un tânăr şi o tânără, pe fondul unor neînţelegeri, au sunat în repetate rânduri la 112, solicitând intervenţia poliţiei. La faţa locului a fost găsit tânărul, recalcitrant şi sub influenţa alcoolului. Acesta a fost condus la sediul poliţiei şi i s-a aplicat o sancţiune contravenţională pentru alarmarea nejustificată a organelor de poliţie", a spus ea. 

Comenteaza