Update Un tânăr din Cluj s-a spânzurat, după o decepție în dragoste. A lăsat un mesaj de adio pe Facebook

Un tânăr din Cluj s-a spânzurat, după o decepție în dragoste. A lăsat un mesaj de adio pe Facebook
| Foto: Facebook

Un tânăr de 22 de ani din Câmpia Turzii a ales un mod cumplit de a-și pune capăt zilelor, în cursul nopții trecute: s-a sinucis în curtea fetei care l-a decepționat. Bărbatul a lăsat înaintea gestului extrem și un mesaj de adio pe Facebook.

Tânărul, care suferea în urma unei decepții sentimentale, a lăsat înainte de a se sinucide un mesaj de adio pe rețelele de socializare, a transmis www.refleqtmedia.ro

„Te iubesc acuma peste câteva minute no sa mai fiu sa ști ca te iubesc și îmi pare rău. Ce Tam făcut pana acuma rămas bun la toți amei dragi nu mai pot sa sufăr asa”, este mesajul lăsat în urmă de tânărul din Câmpia Turzii.

Prietenii acestuia sunt șocați și nu-și pot imagina gestul acestuia. Pe Facebook, sub mesajul de adio, au început să curgă mesajele de condoleanțe. ”Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, ”Condoleanțe și putere familiei!”

”Nu pot să cred așa ceva!”, ”Nu am cuvinte, ce a putut fi în capul lui s-ăși ia viața... ficior de 20 de ani...”, au scris alții. Unul dintre cei care a postat un mesaj de condoleanțe se întreabă cum de nu a avut acest tânăr un prieten mai apropiat care să fi știut îndeaproape suferința prin care trecea pentru a putea preveni tragedia.  

UPDATE IPJ Cluj: 
”La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost găsit decedat prin spânzurare, în curtea unui imobil din comuna Luna.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 22 de ani, pentru care echipajul medical a pronunțat, din nefericire, decesul.

Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul ar fi decedat prin spânzurare, pe corpul acestuia nefiind evidențiate alte urme de violență.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului și circumstanțelor în care a avut loc evenimentul.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul de presă transmis de către polițiștii clujeni în dimineața de miercuri, 27 iulie. 

Comenteaza