Update Video Foto Un tânăr MURIT, după ce s-a RĂSTURNAT cu mașina pe o stradă din Cluj-Napoca

Un tânăr MURIT, după ce s-a RĂSTURNAT cu mașina pe o stradă din Cluj-Napoca
Accident MORTAL pe o stradă din Cluj-Napoca. Mașină răsturnată și leziuni incompatibile cu viața
Accident MORTAL pe o stradă din Cluj-Napoca. Mașină răsturnată și leziuni incompatibile cu viața

Pompierii clujeni au anunțat o intervenție la un accident rutier grav, care a avut loc în cursul nopții, pe strada Constantin Brâncuși din municipiul Cluj-Napoca. 

”Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca Napoca au intervenit în urmă cu puține momente la un grav accident rutier petrecut pe strada Constantin Brâncuși.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 01:50, la fața locului deplasându-se două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, alături de o ambulanță SAJ”, a transmis ISU Cluj în cursul nopții. 

La fața locului salvatorii clujeni au găsit o mașină răsturnată, și un tânăr care avea răni incompatibile cu viața, medicii fiind nevoiți să pronunțe decesul acestuia. 

”Echipajele au găsit un autoturism răsturnat, iar în afara acestuia era un tânăr de aproximativ 28 de ani care prezenta leziuni incompatibile cu viața. În cele din urmă, medicul a constat decesul”, a mai precizat ISU Cluj în comunicatul de presă. 

UPDATE:  "La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 01.40, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din municipiul Sighișoara, care se deplasa cu un autoturism pe strada Constantin Brâncuşi, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar ulterior autovehiculul a pătruns pe centrul sensului giratoriu, în cele din urmă răsturnându-se pe pavilion.

Din nefericire, conducătorul autoturismului a decedat. La momentul producerii evenimentului rutier, acesta se afla singur în mașină", au transmis poliţiştii clujeni.

Comenteaza