Foto Un tânăr și-a pierdut viața în urma unui accident de motocicletă iar o tânără e grav rănită

Un tânăr și-a pierdut viața în urma unui accident de motocicletă iar o tânără e grav rănită
| Foto: ISU Suceava

Un tânăr a decedat în umra unu accident de motocicletă, sâmbătă seara, iar o tânără a fost o grav rănită.

Un tânăr a murit, iar o tânără a fost o grav rănită în urma unui accident de motocicletă produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe raza localităţii Dumbrăveni din judeţul Suceava, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Potrivit acestora, motocicleta a ieşit în afara părţii carosabile, iar ambele victime au fost găsite în stare de inconştienţă.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă, dar şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava.

"Din nefericire, tânărul avea leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decesul acestuia. Tânăra este în continuare în stare de inconştienţă, cu multiple traumatisme, iar cadrele medicale intervin pentru stabilizarea ei", au precizat oficialii ISU.

Ulterior, tânăra a fost transportată cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă spre Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava.

Comenteaza