Un tânăr vrea să se arunce de pe biserica "Ioan Bob"

Un tânăr vrea să se arunce de pe biserica
Omul este cunoscut cu probleme psihice şi spune că a făcut acest gest pentru că nu are casă şi bani.

Tânărul are aproximativ 30 de ani, este numit "Mircea" de câţiva clujeni din zonă care îl cunosc. Brusc, a fost văzut căţărându-se pe biserica "Ioan Bob" până pe acoperiş. "Nu am casă, nu am masă, nu am bani", şi-a justificar omul gestul. În acest moment pompierii şi poliţiştii încearcă să îl convingă să coboare. 

UPDATE1: Tânărul ameninţă că se sinucide

Încercările pompierilor de a-l convinge pe clujean să coboare de pe acoperiş nu au succes. Aceştia susţin că este cel puţin a 5-a oară când au de-a face cu această situaţie cu el. De fiecare dată, potrivit aceleiaşi surse, omul se urcă pe acoperişuri ale unor clădiri şi se plânge de problemele sale. O femeie încearcă acum să îl liniştească. 

UPDATE2 "Sinucigaşul" doarme pe biserică

După ce reprezentanţii presei s-au retras de lângă biserică, tânărul care ameninţa că se va sinucide s-a liliştit şi chiar s-a întins să doarmă pe acoperişul bisericii "Ioan Bob".

UPDATE3

Bărbatul a rămas pe acoperiş şi după ora 21. Pompierii au instalat saltele în jurul bisericii pentru a preveni rănirea lui în cazul unei eventuale tentative de sinucidere. Conform unor martori oculari, la precedenta încercare de acest fel omul a stat pe clădire până dimineaţa la ora 4.

Comenteaza