Video Un taximetrist nu a avut chef să respecte regulile de circulație și a făcut accident în Cluj-Napoca. Pe contrasens și viraj la dreapta

Un taximetrist nu a avut chef să respecte regulile de circulație și a făcut accident în Cluj-Napoca. Pe contrasens și viraj la dreapta
| Foto: Facebook / Info Trafic Cluj-Napoca

Un taximetrist clujean nu a mai avut răbdare să stea în coloană și s-a gândit că e mai bine să meargă pe contrasens, ce a urmat a fost o tamponare.  

Un șofer martor în trafic care aștepta la semafor a înregistrat cu camera de bord a mașinii momentul în care un taximetrist nu a mai vrut să stea în coloană și s-a băgat în față la semafor pe contrasens.

Evenimentul s-a petrecut, luni, 9 octombrie, în jurul orei 14:00, la semaforul de pe strada Ion Popescu Voinești în Piața Mihai Viteazu, înainte de Podul Traian.

Din imagini se observă cum taximetristul înaintează pe contrasens în momentul în care s-a făcut verde la semafor, iar după ce a trecut peste Podul Traian a viraj puternic dreapta fără să se asigure dacă vin mașini de pe banda 1.

În momentul virajului la dreapta de pe contrasens, taximetristul a acroșat un autoturism care a venit de pe banda 1 și care se deplasa în direcția înainte.

Întreaga scenă a fost filmată de o cameră de bord a unui șofer martor în trafic, iar acesta a publicat înregistrarea pe o rețea de socializare. 

Nerespectarea regulillor de circulație duce inevitabil, mai devreme sau mai târziu, la accident. În cazul de față, taximetristul clujean s-a găndit că nu se poate întâmpla nimic dacă încalcă câteva reguli de circulație. 
 

Comenteaza