Un tren a lovit un microbuz la Huedin. Două persoane au murit VIDEO

Un tren a lovit un microbuz la Huedin. Două persoane au murit VIDEO
Un accident feroviar s-a produs în această dimineaţă în localitatea clujeană Huedin.

Un tren "săgeată albastră" şi un microbuz au fost implicate într-un accident feroviar produs în această dimineaţă la Huedin, pe strada Cetatea Veche.

Se intervine cu o autospecială de pompieri şi un echipaj al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare.

UPDATE: Conform primelor informaţii, în microbuz se aflau două persoane, dintre care una a decedat. Este vorba despre conducatorul auto. Şoferul microbuzului nu ar fi acordat prioritate la trecerea trenului. Cea de a doua persoană a fost grav rănită şi transportată la Spitalul din Huedin.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia feroviară în zonă este blocată.

UPDATE 10:40. Persoana transportată la spital a decedat. Bilanţul tragicului accident a ajuns la doi morţi, informează REALITATEA TV Cluj.

UPDATE 11:15. Circulaţia pe calea ferată a fost reluată. "Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA vă informează că circulaţia feroviară între staţiile Huedin şi Brăişoru (secţia CF Cluj - Oradea) a fost întreruptă pe un singur fir în intervalul orar 08.58 - 09.57, din cauza unui accident rutier produs la trecerea la nivel cu calea ferată. Trenul 15215 (aparţine operatorului privat Transferoviar Călători) care circula pe relaţia Cluj Napoca - Oradea a lovit un microbuz la o trecere la nivel cu calea ferată dotată cu indicatoare rutiere, situată între staţiile CF Huedin - Brăişoru, pe firul 1", se precizează într-un comunicat al CFR S.A.

Etichete
Comenteaza