Un ucrainean împușcat cu șase gloanțe, plimbat între spitalele din Cluj și Bistrița

Un ucrainean împușcat cu șase gloanțe, plimbat între spitalele din Cluj și Bistrița

Un ucrainean împușcat de șase ori, în urma unui conflict cu un conațional, a fost plimbat 240 km, între spitale, cu gloanțele în el. S-a întâmplat în Bistrița, după ce medicii au decis că intervenția chirurgicală nu poate fi făcută în oraș și l-au trimis la o clinică din Cluj, de unde a fost expediat înapoi. 

Bărbatul de 31 de ani a fost împușcat de către un conațional de nu mai puțin de șase ori. Acesta a fost găsit pe un câmp de un agricultor și a ajuns la spital cu plăgi în zona gâtului, a toracelui, a umărului drept și a brațului stâng, conform Realitatea. Trei dintre gloanțe au rămas în trupul bărbatului, fiind nevoie de înlăturarea lor chirurgicală. 

Medicii bistrițeni au decis însă că operația nu poate fi făcută la Bistrița și l-au trimis cu o ambulanță cu medic la Clinica de Chirurgie Vasculară Cluj-Napoca. După ce a făcut 120 km, medicii clujeni l-au trimis însă înapoi la Bistrița. Așa că bărbatul a mai făcut 120 km cu gloanțele în el, pentru a fi operat într-un final la Bistrița.

Bărbatul rănit are 31 de ani și locuia în Republica Moldova, însă provenea din Ucraina. Potrivit polițiștilor acesta era în tranzit împreună cu un prieten. În urma unui conflict spontan, a fost împușcat de șase ori de către colegul său.

Deși a încasat șase gloanțe, bărbatul a luat-o la fugă pe dealurile din apropiere, pentru a se putea ascunde de cel care îl voia mort. Făptașul a fost prins în județul Maramureș de către polițiști și a fost adus în Bistrița-Năsăud, la audieri. Cei doi cetățeni străini sunt suspectați pentru trafic de droguri.

Comenteaza