"Un zâmbet pentru viitor", o campanie în beneficiul copiilor

Organizaţia de tineret a Partidului Mișcarea Populară (PMP) Cluj a demarat în luna mai campania lunară "Un zâmbet pentru viitor".

În cadrul acţiunii un grup de 20 membri ai organizaţiei de tineret au donat sânge, iar cu bonurile adunate au cumpărat pachete cu mâncare și baloane care au fost duse în data de 1 iunie copiilor internați la Secția Pediatrie 2 de pe strada Crişan a Spitalului Clinic de Copii Cluj.

Tot pentru micuţi, de Ziua Copilului tinerii i-au distrat pe prichindeii aflați în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca costumați în personaje îndrăgite din povești, precum Alba ca Zăpada, Mikey Mouse și Minnie, Spiderman şi Scufița Roșie.

Cu o seară înainte, în fața Casinoului din Parcul Central s-au lansat lampioane, s-a făcut face-painting și s-au împărțit copiilor prezenți în zonă baloane și mere.

Campania va continua şi în luna iunie, iar clujenii sunt învitaţi să se alăture acţiunii de donare de sânge și de achiziționare de alimente pentru copiii aflați în suferință pe patul de spital.

Comenteaza