Unde a fost văzut ultima dată copilul dispărut din Floreşti

Unde a fost văzut ultima dată copilul dispărut din Floreşti

Pleșa Lucian Marian a fost văzut ultima dată miercuri, la ora 14:15, în momentul în care a ieșit dintr-un magazin din Florești.

Minorul de 13 ani care a fost dat dispărut miercuri din comuna clujeană Floreşti și-a cumpărat o sticlă de suc de la un magazin din localitate.  În acest moment Pleșa Lucian Marian a fost înregistrat de camerele de supraveghere din incinta unității.

Minorul din Florești a fost căutat ieri şi în zona Gheorgheni, acolo unde se presupune că se află după ce a discutat la telefon cu o persoană apropiată.

Pleșa Lucian Marian are următoarele semnalmente: înălțime aproximativ 1.50 m, greutate 50 kg, păr șaten închis, scurt, iar la momentul plecării, acesta purta o geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare gri închis, încălțăminte sport de culoare alb cu albastru, precum și o mască de protecție de culoarea neagră cu un desen tip flacără.

Opinia publică se întreabă de ce autorităţile nu îl pot localiza, deşi are un telefon inteligent de pe care a purtat convorbiri de când a dispărut și a utilizat şi rețelele de socializare în tot acest timp. 

Comenteaza