Unde găseşti un cadou de Paşti cu 5 lei GALERIE FOTO

Unde găseşti un cadou de Paşti cu 5 lei GALERIE FOTO
Zeci de meşteşugari îşi expun produsele în aceste zile la târgul organizat în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Frigul de afară nu i-a ţinut în casă pe clujeni, iar aceştia au venit încă din prima zi să viziteze târgul şi să admire produsele meşterilor populari.

Tarabele, pline cu exponate în culori care îţi fură privirea, îşi aşteaptă clienţii cu poveşti care mai de care mai interesante. Zeci de curioşi s-au înghesuit încă de la primele ore ale dimineţii să afle secretul ouălor încondeiate sau al decoraţiunilor din paie. Chiar dacă afacerile nu merg la fel de bine precum în alţi ani, comercianţii nu se plâng de lipsa clienţilor.

Clujenii pot găsi aici cele mai potrivite cadouri pentru sărbători, dar şi cele mai frumoase decoraţiuni pentru masa de Paşte. Preţurile pornesc de la 5 lei pentru ouăle pictate şi pot ajunge chiar la 400 de lei pentru ouăle de struţ închistrate cu modele mai complexe.

Târgul este organizat de Asociaţia Meşterilor Populari din Cluj şi se desfăşoară în perioada 15-18 aprilie. În afara produselor tradiţionale de Paşte, clujenii pot achiziţiona de la târg obiecte tradiţionale de artă, bijuterii şi chiar dulciuri.

Ioana Pîrlea

 

 

Comenteaza