Unde ne relaxăm : Olympos - dulce de Grecia
- Scris de Ovidiu Cornea
- 02 Iul 2011, 01:30
- Eveniment
- Ascultă știrea

Cofetăria-patiserie dispune de aproximativ 95 de metri pătraţi, însemnând 18 mese, aşezate în trei încăperi decorate cu desene ce aduc aminte de universul mitologic sau antic grecesc. Nota distinctă este dată nu atât prin decor, cât de produsele oferite, adică numeroase soiuri de prăjituri şi produse de patiserie de inspiraţie grecească, "filtrate" prin tehnologia specifică localului. "Ne adresăm tuturor celor care caută produse de calitate combinate cu un preţ bun. Reţetele sunt de origine din Grecia, cu aplicarea tehnologiei de la Olympos şi respect către clienţi", subliniază patronul localului, Dimitrios Fountedakis.
Toate prăjiturile sunt realizate în laboratorul propriu al cofetăriei, fiind cumpărată doar materia primă - făina, ouăle, zahărul, ciocolata. O prăjitură ori o plăcintă bună, fie că este vorba de una cu brânză, fructe sau nucă, poate fi servită împreună cu un suc natural, de mere, grapefruit sau portocale. Chiar dacă la prima vedere preţurile pot părea uşor piperate, gen 6,5 sau chiar 7 lei pentru o prăjitură de 140, respectiv 150 de grame, reprezentanţii localului susţin că preţul per gram este similar cu cel practicat de celelalte cofetării din zonă. Între cei care au călcat pragul localului se numără ambasadorul Greciei în România, dar şi mulţi oameni de afaceri şi cetăţeni străini.