Unde poţi mânca în Cluj-Napoca meniuri la prețuri de studenție

Ştiai că poţi mânca în Cluj-Napoca meniuri la preţuri care îţi amintesc de anii studenţiei: cartofi prăjiţi la doi lei, ceafă de porc la 6 lei sau şniţel de pui la 5 lei?

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Banii pe care îi dăm pe mâncare ne uşurează buzunarele cât ai clipi, iar mâncarea gătită de obicei, are preţuri şi mai piperate. Însă cantina universității USAMV Cluj-Napoca, situată pe Calea Moților 74-76, oferă meniuri gustoase, la prețuri de studenție. 

Cu doi lei şi 50 de bani ai rezolvat o cafea sau o porţie de cartofi prăjiţi ori un orez cu legume, cam cât ai da în piaţă pe o legătură de ceapă sau ridichi. Cartofii aurii sunt şi mai ieftini, la doi lei. Cei care au mai dat câte o tură prin piaţă poate s-au crucit la cartofii noi cu preţul de 10 lei kilogramul. Ceafa de porc sau cotletul la cantina USAMV costă doar 6 lei şi chiar nu te gândeai că mai poţi mânca în oraş un şniţel de pui la 5 lei. 

Servirea se face și la terasa din curtea interioară, iar programul de funcționare este zilnic, de luni și până vineri, între orele 11.00 - 15.00, anunţă USAMV Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza