Unde poţi mânca în Cluj-Napoca meniuri la prețuri de studenție

Ştiai că poţi mânca în Cluj-Napoca meniuri la preţuri care îţi amintesc de anii studenţiei: cartofi prăjiţi la doi lei, ceafă de porc la 6 lei sau şniţel de pui la 5 lei?

Banii pe care îi dăm pe mâncare ne uşurează buzunarele cât ai clipi, iar mâncarea gătită de obicei, are preţuri şi mai piperate. Însă cantina universității USAMV Cluj-Napoca, situată pe Calea Moților 74-76, oferă meniuri gustoase, la prețuri de studenție. 

Cu doi lei şi 50 de bani ai rezolvat o cafea sau o porţie de cartofi prăjiţi ori un orez cu legume, cam cât ai da în piaţă pe o legătură de ceapă sau ridichi. Cartofii aurii sunt şi mai ieftini, la doi lei. Cei care au mai dat câte o tură prin piaţă poate s-au crucit la cartofii noi cu preţul de 10 lei kilogramul. Ceafa de porc sau cotletul la cantina USAMV costă doar 6 lei şi chiar nu te gândeai că mai poţi mânca în oraş un şniţel de pui la 5 lei. 

Servirea se face și la terasa din curtea interioară, iar programul de funcționare este zilnic, de luni și până vineri, între orele 11.00 - 15.00, anunţă USAMV Cluj.

Comenteaza