Unde va fi înmormântat „Guru din Apuseni”. În același cimitir este și mormântul lui Avram Iancu

Unde va fi înmormântat „Guru din Apuseni”. În același cimitir este și mormântul lui Avram Iancu
| Foto: wikipedia.org

Adrian Ardelean Fărcaș cunoscut ca și „Guru din Apuseni” s-a stins din viață vineri, 8 iulie 2022. Bărbatul suferea de mai multe boli care s-au agravat în același timp, iar medicii nu l-au mai putut salva.

El va fi înmormântat luni, la Țebea, într-un loc istoric având denumirea de Panteonul Moților, în cimitirul în care este și mormântul lui Avram Iancu. A fost dus acolo pentru că era locul de veci al părinților, relatează apuseni.info.

Biserica de care aparține capela este singura din Ardeal cu tricolorul pictat în interior. Zilnic, pe aici trec turiști. În curte, lângă mormântul lui Avram Iancu este gorunul lui Horea.

Cine era „Guru din Apuseni”?

Adrian Ardelean Fărcaş, cunoscut ca Adi de la Brad sau Guru din Apuseni, a înființat în urmă cu mulţi ani comunitatea numită „Copiii Soarelui”. 

Polițiștii s-au sesizat, în urmă cu o lună, după ce au apărut mai multe informații că în comunitate se întâmplă lucruri ciudate. Este vorba de infracțiuni prin care persoanele care ajung acolo ar fi private de libertate, iar femeile sunt hărțuite sexual.

Adrian Ardelean Fărcaş era acuzat că a înşelat mii de oameni. Fost miner la Țebea, fără acreditări în yoga sau tehnica meditaţiei, a format în Munţii Apuseni, în comuna Ribița, Dumbrava de Sus, o comunitate prin care au trecut chiar şi străini sau vedete. Există însă mărturii că, şi-a exploatat, abuzat, hărţuit şi chiar violat membrii.

Comenteaza