Unde va petrece Emil Boc Crăciunul? Mesaj pentru clujeni înainte de Ajun

Unde va petrece Emil Boc Crăciunul? Mesaj pentru clujeni înainte de Ajun

Invitat la ZIUA LIVE în dimineaţa de 24 decembrie 2021, Emil Boc a avut un mesaj pentru clujeni înainte de Crăciun şi a vorbit despre unde îşi va petrece aceste zile de sărbători.

Primarul Emil Boc spune că îşi va petrece Crăciunul la Cluj. Acesta a declarat la ZIUA LIVE că va rămâne la Cluj de Crăciun, dar că va merge neapărat să îşi viziteze şi mama, nu înainte de a reface testele pentru depistarea COVID-19.   

"Voi fi la Cluj, şi probabil, ca de obicei, voi merge la mama mea de Sărbători după ce îmi voi reface testele antigen să fiu sigur că nu mă duc acasă să pun în peticol sănătatea părinţilor mei", a declarat Boc. 

Primarul a avut un mesaj special şi pentru clujeni. "Le adresez clujenilor mulţumiri pentru tot ceea ce au făcut pentru Cluj în 2021, le mulţumesc pentru responsabilitate, pentru spiritul civic, pentru contribuţia la bugetul local şi pentru faptul că prin ceea ce sunt clujenii, suntem noi pe primul loc şi lor le datorăm acest lucru. Le urez sănătate în primul rând, să fie sănătoşi, împreună cu cei dragi şi să îşi vadă visurile împlinite în 2022, aşa cum fiecare dintre noi doreşte", le transmite Emil Boc clujenilor alături de mesajul de La Mulţi Ani şi Crăciun Fericit! 

Acesta a precizat că i-a dat permisiunea lui Moş Crăciun să intre în oraş pentru a aduce copiilor cadouri. "Avem cei mai cuminți din România, în conseciinţă am semnat dispoziția prin care să intre în oraș. Se poate intra inclusiv pe horn să aducă cadourile necesare copiilor cuminți", a spus Boc la ZIUA LIVE.  

Acesta le mai trasmite clujenilor dacă pot să facă binele, atunci să îl facă, mai ales pentru că faptul de a face binele e un lucrru care trebuie cultivat în fiecare zi. Să aibă grijă de părinţi, de persoanele apropiate, iar dacă pot face un gest şi pentru alţii donând pentru asociaţiile cu scop caritabil care ajută persoanele nevoiaşe, să facă acest gest. "O comunitate puternică poate rezista doar prin implicarea tuturor, după puterea şi inima fiecăruia. (...) Faceţi un bine dacă puteţi pentru că atunci cu toţii o ducem mai bine", a mai spus Boc.

Comenteaza