Video Foto UNTOLD 2019. Educație militară și testul șoferului bețiv

Armata și poliția au avut standuri la Untold, festival de muzică ce a avut loc la Cluj-Napoca, în perioada 1-4 august 2019. 

După Neversea, Armata Română a venit și la UNTOLD, cu militari din Divizia 4 Infanterie „Gemina”, operatori din Forțele pentru Operații Speciale, specialiști din structurile EOD, elevi și studenți din instituțiile militare de învățământ. Festivalierii au putut sta de vorbă cu militarii, au încercat mașinile din dotarea armetei și s-au pozat alături de soldați. 

 

De asemenea, pentru cei interesați de o carieră în Armata Română, la stand au fost prezenți și militari din Centrul Militar Zonal Cluj, care au oferit toate detaliile necesare. Ba mai mult, cei care se gândesc la o astfel de carieră au putut  „experimenta postura de militar”, parcurgând un traseu cu obstacole, specific pentru pregătirea militară, în cadrul unui „boot-camp” amplasat în cadrul spațiului MApN din festival de Regimentul 317 ISR „Vlădeasa”.

Și Poliția Cluj a avut stand la UNTOLD. Cuiroșii au făcut cunoștință cu echipa de prevenire! Au putut testa ochelari speciali, pe un traseu cu obstacole, care simulează ce simt și cum se comportă șoferii care se urcă băuți la volan. 

VEZI ȘI VIDEO: La UNTOLD, chiar și soldații dansează

Comenteaza