Foto UNTOLD 2019. Noi imagini din Parcul Central și de pe Cluj Arena

UNTOLD 2019. Noi imagini din Parcul Central și de pe Cluj Arena

Continuă lucrările de reabilitare a Parcului Central din Cluj-Napoca și de schimbare a gazonului pe Cluj Arena, necesare după cea de a cincea ediție a Festivalului Untold. Costurile se ridică la 1,3 milioane de lei. 

50.000 mp din Parcul Central se află în lucru, până la finele lunii august. Investiția se ridică la peste 1 milion de lei. "Aceste lucrări presupun schimbarea unor porțiuni de gazon, supraînsămânțare, toaletare vegetație și până la amenajări peisagistice", transmiteau organizatorii Untold, în urmă cu o săptămână. 

De asemenea, lucrările de înlocuire a porțiunilor de gazon de pe Cluj Arena sunt în plină desfășurare, iar costurile se rifică la 370.000 de lei. "Pe lângă lucrările de la gazon, organizatorii vor evalua alături de managementul Cluj Arena și eventualele deteriorări survenite în afara terenului de joc", mai arătau organizatorii festivalului de muzică. 

Organizatorii Untold au contractat mai multe firme care să se ocupe de lucrările menționate, una dintre aceastea fiind Eco Garden, care a mai avut contracte cu autoritățile locale și județene. 370.000 de persoane au participat la Untold, 20% dintre aceștia fiind străini veniți la Cluj-Napoca din toată lumea. 

Comenteaza