Video Foto UNTOLD 2019. Show incendiar susţinut de 3 Are Legend

Show în premieră în România, la scena principală a Festivalului UNTOLD:  3 Are Legend - Dimitri Vegas&Like Mike şi Steve Aoki au mixat împreună, în noaptea de joi spre vineri.

Directorul de comunicare al Festivalului UNTOLD, Edy Chereji, a declarat că cei trei artişti sunt cunoscuţi ca fiind şi foarte buni prieteni. „Am avut o premieră în România, trei artişti care reuşesc să mişte publicul în faţa scenei, Dimitri Vegas&Like Mike şi Steve Aoki, şi care au urcat, împreună pe scena principală a UNTOLD în cadrul momentului 3 Are Legend. Acesta a fost prezentat în marile festivaluri ale lumii şi, iată, a ajuns şi la noi prima dată. Cei 3 DJ sunt cunoscuţi ca fiind foarte buni prieteni şi de aceea s-au decis şi să fie împreună pe aceeaşi scenă”, a spus Chereji.

Urcaţi pe scena principală amplasată în incinta stadionului Cluj Arena, cei 3 DJ au susţinut un show condimentat cu jocuri de lumini şi lasere.

În faţa zecilor de mii de spectatori, în prima zi a Untold pe scena principală au mai urcat James Arthur sau Tujamo, iar pe celelalte 9 scene au performat alţi artişti printre care Grasu XXL, Pendulum, Monolink, Morcheeba sau Kristian Nairn, care a jucat şi un rol în serialul „Game of Thrones”.

Vineri seară este aşteptat să urce pe scenă Armin van Buuren care va pregăti, de asemenea, un show special, intitulat „Armin Untold”, iar duminică va susţine un concert şi artistul britanic Robbie Williams.

Festivalul Untold se desfăşoară în perioada 1 – 4 august la Cluj-Napoca.

Comenteaza