Untold încă nu e anulat. Organizatorii: biletele cumpărate pot fi folosite la alte ediții

Untold încă nu e anulat. Organizatorii: biletele cumpărate pot fi folosite la alte ediții

Abonamentele sau biletele deja achiziționate la festivalurile de Untold, de la Cluj, și Neversea, de la Constanța, vor putea fi utilizate la viitoarele ediții ale acestor manifestări, au anunțat organizatorii.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

“În această perioadă, cu toții avem întrebări, cu toții căutăm răspunsuri. Singurele certitudini sunt faptul că, în acest moment, festivalurile Untold și Neversea nu sunt anulate și că reprezintă, în acest an, speranța și miracolul în care cred foarte mulți oameni. 

Totodată, o altă certitudine o reprezintă faptul că vremurile pe care le trăim sunt cu totul excepționale. Și, din păcate, nimeni nu are răspunsul la întrebarea “când se va termina?”, au menționat organizatorii.

“Anunțăm că toți fanii Untold și Neversea, care sunt în prezent posesori de abonamente sau bilete pentru ediția 2020, au posibilitatea să își transforme, gratuit, abonamentele sau biletele din acest an în abonamente sau bilete Anytime, valabile timp de trei ediții.

Toți cei care au achiziționat deja un abonament, de orice fel, chiar și bilet de o zi, pot opta pentru schimbarea acestuia în Anytime, care asigură accesul la una din următoarele trei ediții de festival, indiferent de data la care va avea loc (inclusiv în acest an). 

Toate caracteristicile abonamentului inițial rămân aceleași, în continuare, iar termenul de schimbare în Anytime este valabil 10 zile, începând de astăzi, 27 aprilie 2020” a precizat Ioana Chereji, PR manager al Untold. Există două modalități de modificare: automată, din platforma de check-in; manuală, din site-urile festivalurilor.

Prețurile abonamentelor Anytime

• Untold PASS General Access – 174 euro + taxe
• Untold PASS VIP – 399 euro + taxe
• Neversea PASS General Access – 136 euro + taxe
• Neversea PASS VIP – 210 euro + taxe

„Ca organizatori ai celor mai mari festivaluri din România, Untold și Neversea, ne dorim mai mult ca oricine să avem șansa să aducem bucuria festivalurilor și în acest an, în cele mai sigure condiții. Avem o responsabilitate față de zecile de mii de oameni care au avut încredere în noi și în acest an și au achiziționat deja abonamente la festival. Pentru ei avem datoria de a face tot ce depinde de noi, atâta timp cât va exista cea mai mică speranță de a ne întâlni în condiții sigure și în acest an. 

Dar tot față de acești oameni frumoși, care cred în noi și care au cumpărat deja zeci de mii de abonamente, avem datoria de a îi asigura că indiferent de ce se va întâmpla cu edițiile Untold și Neversea în 2020, investiția pe care au făcut-o în bucuria de a fi prezenți la cele două festivaluri nu se pierde.

Am încercat să înțelegem cât mai bine evoluția lucrurilor din perioada următoare, am ascultat întrebările și îngrijorările fanilor noștri și am încercat să venim cu cele mai bune soluții pentru ei.  Trăim vremuri dificile, indiferent de care parte suntem, însă, pentru organizația noastră, cea mai valoroasă parte din magia Untold sunt fanii. Așa că, pentru ei și pentru toți cei care cred în noi, am căutat să aducem claritate și siguranță cu privire la abonamentele și biletele achiziționate pentru edițiile din acest an" motivează organizatorii.
 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza