Unul dintre militarii clujeni răniţi în poligonul de la Sibiu se zbate între viaţă şi moarte

Unul dintre militarii clujeni răniţi în poligonul de la Sibiu se zbate între viaţă şi moarte
Caporalul Octavian-Stelian Suciu, unul dintre cei doi militari clujeni răniţi grav în explozia de miercuri seara într-un poligon din Sibiu, a fost stabilizat de medicii de la Târgu Mureş, însă prognosticul rămâne unul rezervat.

Ministerul Apărării Naţionale a transmis, astăzi, printr-un comunicat de presă că Iuliu Szasz, militarul care a suferit răni superficiale în urma exoloziei, este în afara oricărui pericol şi va mai rămâne câteva zile sub observaţia medicilor din Târgu Mureş. Octavian-Stelian Suciu a fost stabilizat, dar prognosticul medical rămâne, în continuare, rezervat.

Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, i-a vizitat astăzi pe cei doi militari internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă din Târgu Mureş şi a stat de vorbă cu familiile acestora, asigurandu-le de tot sprijinul instituţiei militare pentru a face faţă situaţiei.

Militarii de la Batalionul 814 Tancuri din Turda au fost răniţi miercuri, 9 octombrie, în timpul unui exerciţiu cu trageri de luptă în poligonul Cârţişoara, judeţul Sibiu. O comisie de la Statul Major al Forțelor Terestre cercetează producerea incidentului, iar cazul a fost preluat de un procuror militar.

Comenteaza