UPDATE 2 Educatoarea care şi-a pus copiii să danseze pe imnul PDL a primit mărire de salariu VIDEO

UPDATE 2 Educatoarea care şi-a pus copiii să danseze pe imnul PDL a primit mărire de salariu VIDEO
Educatoarea de la grădiniţa "Mica Sirenă", care i-a pus pe copii să danseze pe imnul PDL, a primit o mărire semnificativă de salariu.

Educatoarea care şi-a pus copiii să danseze pe imnul PDL într-o grădiniţă în Grigorescu, Mariana Ţibrea, a fost sancţionată ... cu majorarea salariului cu 25% pentru următorii patru ani, dezvăluie deputatul clujean Mircia Giurgiu. "Au venit părinţii la mine şi s-au plâns", a spus el.

Vezi aici scandalul 

Inspectoratul Şcolar Judeţean a făcut şi comisie în acest caz. După nominalizare, unul dintre membrii acesteia a plecat din oraş, iar comisia a fost suspendată. Vezi aici ce spun educatoarea şi directoarea grădiniţei "Mica Sirenă".

UPDATE Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Horea Corcheş, spune că educatoarea a fost recompensată după ce a fost analizată activitatea acesteia în ultimii cinci ani, până în luna septembrie a anului trecut, deci exceptând perioada în care a fost înregistrat incidentul de la "Mica Sirenă". Patru dintre educatoarele de la grădiniţa din Grigorescu şi-au depus dosare pentru gradaţia de merit, dar numai Ţibrea a primit dosarul aprobat, conform unor surse.

Un părinte care şi-a înscris copilul la "Mica Sirenă" spune că părinţii sunt foarte mulţumiţi de activitatea educatoarei. "E dedicată copiilor şi bine pregătită profesional, văd după progresele copilului meu. Dacă era nepotrivită ca educatoare am fi observat într-un an", spune părintele.

 

UPDATE 2 Conform IŞJ, Mariana Ţibrea a participat la concursul de dosare pentru obţinerea gradaţiei de merit împrenuă cu alţi 49 de candidaţi. Rezultatele au fost anunţate în 13 mai în urma evaluării prin grilă unică stabilită de Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Dosarul Marianei Ţibrea a fost evaluat cu 72.5 puncte şi s-a situat astfel pe poziţia a 16-a din totalul de 50 de dosare depuse. 30 dintre dosare au fost aprobate. "În perioada celor cinci ani de activitate şcolară evaluaţi, doamna profesoară nu a primit nicio sancţiune disciplinară", motivează purtătorul de cuvânt al IŞJ, Horea Corcheş.

 

Comenteaza