Urmărire ca în filme la Cluj! Un vitezoman băut a încercat să scape de Poliție

Urmărire ca în filme la Cluj! Un vitezoman băut a încercat să scape de Poliție

Un echipaj de poliție a pornit în urmărirea unui șofer, care a fost depistat conducând cu o viteză peste limita legală, după ce acesta a refuzat să oprească la semnal.

Vineri seara, în jurul orei 21.50, poliţişti din cadrul Biroului Drumuri Nationale și Europene au depistat un conducător auto de 22 de ani, din județul Suceava, în timp ce se deplasa pe DN1 E60, prin localitatea Florești, având o viteză peste limita legală.

Conform IPJ Cluj, polițiștii au procedat la efectuarea unui semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea. Astfel, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, fiind oprit la scurt timp pe strada Someșului.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest, a relevat o concentrație de 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la  o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau  a altor substanțe.

Comenteaza