Urmărire ca în filme pe străzile Clujului! Fără permis de conducere, și cu copilul în mașină, a călcat accelerația ca să scape de poliție

Urmărire ca în filme pe străzile Clujului! Fără permis de conducere, și cu copilul în mașină, a călcat accelerația ca să scape de poliție

Un bărbat de 33 de ani a fost depistat de polițiștii clujeni în timp ce conducea un autovehicul fără permis de conducere.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

„La data de 21 ianuarie 2020, în jurul orei 18.50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 2 Poliție - au depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca, județul Cluj, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Fabricii de Zahăr, care nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de polițiști.

Cel în cauză si-a continuat deplasarea, motiv pentru care polițiștii au pornit în urmărirea lui, autoturismul fiind oprit pe str. Răsăritului, unde a părăsit partea carosabilă, bărbatul de 33 de ani abandonând-și apoi autoturismul, în încercarea de a fugi de polițiști, însă aceștia l-au imobilizat. Ulterior, polițiștii au descoperit că în autovehicului pe care îl conducea bărbatul se mai afla soția acestuia și fiul lor minor, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, au transmis reprezentanții IPJ. 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza