Urmărire cu focuri de armă în toiul nopții la Cluj. Un tânăr a fost împușcat

Urmărire cu focuri de armă în toiul nopții la Cluj. Un tânăr a fost împușcat
| Foto: arhivă/MEDIAFAX FOTO

Un echipaj de poliție a reușit să oprească cu focuri de armă un autoturism, după ce bărbat care îl conducea a refuzat să oprească la semnal.

Conform reprezentanțiilor IPJ Cluj, la data de 21 octombrie, în jurul orei 02.10, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Turda, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe strada Victoriei din municipiu, existând indicii că acesta ar fi fost condus de către o persoană ce nu posedă permis de conducere.

"Două echipaje de poliție au pornit în urmărirea acestuia, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, însă autovehiculul nu a dat curs semnalelor de oprire.

Astfel, după aproximativ 3-4 kilometri, un polițist din cadrul echipajului, după somațiile legale, a efectuat un foc de armă în plan vertical, precum și două focuri spre pneurile autovehiculului, acesta oprind în zona de intersecție a străzilor Nicolae Vlăduțiu cu Mărului.

În autovehicul au fost identificat conducătorul auto, un tânăr de 28 de ani, din Turda, care nu poseda permis de conducere, precum și alți 4 pasageri", a precizat sursa citată.

Unul pasagerii mașinii, un tânăr de 19 ani, din Turda, care se afla pe locul din dreapta-spate al autovehicului, a fost transportat la spital, fiind rănit prin împușcare.

"În cauză au fost demarate cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor incidente faptei, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, au fost demarate verificări în ceea ce privește modalitatea de intervenție la eveniment", a mai transmis IPJ Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza