Urmărire pe străzile Clujului. Un șofer beat a fugit de poliție și a avariat o altă mașină

Urmărire pe străzile Clujului. Un șofer beat a fugit de poliție și a avariat o altă mașină
| Foto: Info Trafic jud Cluj

Un bărbat în vârstă de 68 de ani a încercat să fugă de polițiștii clujeni, însă a fost în cele din urmă încătușat. 

"În cursul serii de 18 august a.c. Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la un autovehicul condus haotic din direcția localității Chinteni spre Cluj-Napoca.

În jurul orei 22.00, autoturismul a fost identificat pe strada Fabricii de către un echipaj al Secției 1 Poliție Cluj-Napoca, cu sprijinul unei polițiste din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, aflată în timpul liber.

Autovehiculul se afla parcat în apropierea unei stații de autobuz. La vederea echipajului de poliție, conducătorul autoturismului a încercat să plece înspre Piața Mărăști, fără a respectă semnalul de oprire efectuat de polițiști.

În acel moment s-a procedat la urmărirea autoturismului, utilizându-se semnalele acustice și luminoase, iar după aproximativ 50-100 de metri, polițiștii l-au interceptat.

Conducătorul auto ar fi refuzat să coopereze cu organele de poliție, nerespectând indicațiile agenților, motiv pentru care a fost încătușat și condus la unitatea de poliție.

S-a stabilit că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din comuna Panticeu. La testarea cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

Totodată, pe parcursul deplasării bărbatul ar fi fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și dispunerii masurilor legale", au anunțat polițiștii clujeni. 

Comenteaza