Urmărit naţional, prins în centrul Clujului de şeful Poliţiei

Urmărit naţional, prins în centrul Clujului de şeful Poliţiei
| Foto: Arhiva

Un bărbat pe numele căruia era emis un mandat de executare de 12 luni de închisoare pentru furt, a fost prins, joi, pe o stradă din centrul oraşului. Fugarul ar fi fost depistat chiar de către şeful Poliţiei clujene.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de către Judecătoria Dej, din luna aprilie 2018.

"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat, joi, un bărbat, de 52 de ani, din Cluj-Napoca, urmărit naţional. Acesta a fost depistat pe strada George Bariţiu din municipiu. Pe numele lui era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de către Judecătoria Dej, din luna aprilie 2018. Bărbatul are de executat 12 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt. El a fost încarcerat în Penitenciarul Gherla pentru executarea pedepsei", se arată în documentul citat.

Surse judiciare au declarat că cel care l-a prins pe infractor este şeful IPJ Cluj, comisar şef de poliţie Mircea Rus, care l-a recunoscut pe stradă în timp ce se întorcea de la un eveniment. "Şeful IPJ Cluj a lucrat 18 ani la investigaţii criminale, îi cam cunoaşte pe cei certaţi cu legea", au subliniat sursele citate.

Comenteaza