„Urmăriți pacea!” - Congresul Regional al Martorilor lui Iehova se desfășoară online și în 2022

„Urmăriți pacea!” - Congresul Regional al Martorilor lui Iehova se desfășoară online și în 2022

Pacea mondială: Doar un vis? Congresul Regional al Martorilor lui Iehova cu tema: „Urmăriți pacea!” răspunde la această întrebare. Oameni din 239 de țări și teritorii de pe întregul pământ îl vor urmări online în peste 500 de limbi. 

Războiul din Ucraina a șocat nu doar Europa, ci întreaga lume. Mulți se întreabă dacă va mai fi pacea posibilă. Cu ocazia Congresului Regional „Urmăriți pacea!”, Martorii lui Iehova din România, alături de milioane de alți credincioși de pe întregul pământ, vor dezbate cu ajutorul Bibliei ce anume poate contribui la realizarea păcii la nivel mondial.

„Comunitatea mondială a Martorilor lui Iehova se bucură de pace chiar în mijlocul conflictelor naționale și internaționale, precum cel dintre Ucraina și Rusia”, a declarat domnul Ionuț Moraru, purtător de cuvânt al Martorilor lui Iehova din România. „Când aplică principiile biblice în viață, oameni de diverse naționalități, limbi și etnii ajung să trăiască în pace. Programul acestui congres le va aduce deci foloase tuturor.”

„Participăm de zeci de ani la aceste congrese”, au declarat Ionuț și Delia Cicio, din București. „De fiecare data suntem surprinși de modul de abordare a temei fiecărui congres. Lumea clocotește în nesiguranță, deznădejde și suferință, prin urmare tema congresului «Urmăriți pacea!» este mai mult decât oportună. Este extraordinar că acest mesaj va fi disponibil în atât de multe limbi. Abia așteptăm să îl urmărim!”.  

Martorii lui Iehova organizează congrese la nivel mondial de mai bine de 100 de ani. La fel ca în ultimii doi ani, și anul acesta congresul va putea fi urmărit online, fiind postat pe site-ul jw.org în lunile iulie și august. Congresul va putea fi vizionat și accesând secțiunea JW Broadcasting din aplicația gratuită JW Library ori folosind platforme de streaming, precum ROKU TV sau Apple TV. Programul este gratuit. Nu este necesar să se facă un cont online pentru a fi urmărit.  

Câteva idei ce vor analizate sunt:
- Cum ne ajută iubirea să avem pace lăuntrică și să fim în pace cu semenii?
- Este Biblia „calea spre pace în familie”?
- Cum ne putem păstra pacea interioară când suntem bolnavi, când ne confruntăm cu probleme economice sau când suferim din cauza dezastrelor naturale?
- Cum ne ajută prietenia cu Dumnezeu să avem adevărata pace?

„Urmăriți pacea!” - Congresul Regional al Martorilor lui Iehova, se desfășoară online și în 2022

Pentru mai multe informații, puteți contacta Departamentul de informații publice al Martorilor lui Iehova din România la 0770 315 146 sau birouldeinformatiipublice.ro@jw.org.

Foto - Delia Cicio, din București, vizionează programul congresului „Urmăriți pacea!”

Comenteaza