USL Cluj cere demisia lui Radu Bica

USL Cluj cere demisia lui Radu Bica
USL Cluj cere demisia lui Radu Bica din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj, din cauza anchetei în care acesta este implicat.

USL Cluj cere actualului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Radu Bica, să demisioneze din funcţie, pe motiv că instituţiile statului trebuie respectate, iar ancheta în care este implicat Bica aduce pejudicii instiuţiei pe care o reprezintă.

„ Nu este normal să planeze nicio suspiciune asupra întregului aparat al unui consiliu județean doar pentru că cei de la putere țin cu dinții de funcții", a precizat Remus Lăpușan, președinte PSD Cluj.

"Indiferent că este vorba despre posibili investitori sau despre simpli cetățeni care i-au acordat votul de încredere dlui Bica în 2008, este normal ca vicepreședintele să demonstreze respect față de Consiliul Județean Cluj, căruia oricum i-a adus deja prejudicii de imagine și să demisioneze", a declarat Marius Nicoară, preşedintele PNL Cluj, care a menţionat faptul că şi el a condus CJ timp de patru ani şi ştie ce înseamnă pentru cei care intră pentru prima dată în contact cu o instituție publică, ceea ce se aude despre acel organism instituțional.

 

 

 

Comenteaza