USL Cluj cere demisia primarului Sorin Apostu VIDEO

USL Cluj cere demisia primarului Sorin Apostu VIDEO
Steluţa Cătăniciu, vicepreşedintele PNL şi Aurelia Cristea, vicepreşedintele PSD au cerut, în numele USL Cluj, demisia primarului Sorin Apostu.

 "Am constatat cu surprindere ceea ce a declarat Boc, că Apostu a cerut suspendarea din partid pentru a-şi menţine mandatul de primar. Este o ipocrizie. USL cere de urgenţă demisia primarului având în vedere că nu mai poate reprezenta cu onoare acest oraş", a declarat vicepreşedintele PSD Aurelia Cristea.

"Nu cred că la această oră România şi Clujul au nevoie de acele coduri etice ale Monicăi Macovei, puse pe hârtie şi schimbate de interesele partidului de a menţine primăria Cluj-Napoca. Clujenii care i-au dat totul primarului Emil Boc au nevoie ca acesta să îşi asume corupţia să îşi facă datoria. Important este ca şi justiţia să fie lăsată să îşi facă datoria", a adăugat Steluţa Cătăniciu.

Vicepreşedintele PNL Cluj a mai menţionat că dacă premierul consideră cu nu are ce reproşa administraţiei clujene să rămână în funcţie, în caz contrar să îşi dea şi el demisia, pentru a plăti politic faptul că a gira pentru nişte persoane corupte.

Întrebate de ce nu au fost prezenţi pentru a susţine această cerere şi preşedinţii celor două fromaţiuni politice (PNL şi PSD), Cristea şi Cătăniciu au motivat absenţa acestora printr-o urgenţă care a necesitat plecarea lor în afara oraşului. "Toţi paşii, însă, au fost discutaţi şi agreaţi cu dumnealor", a precizat Aurelia Cristea.

Potrivit USL Cluj, demisia primarului Sorin Apostu ar oferi posibilitatea de a crea o instituţie administrativă în care cetăţenii să aibă încredere.

Comenteaza