USL şi-a lansat candidatura la Primăria Câmpia Turzii

USL şi-a lansat candidatura la Primăria Câmpia Turzii
Radu Hanga este candidatul USL pentru funcţia de primar al municipiului Câmpia Turzii.

"Ceea ce mă recomandă pentru această funcţie este faptul că mi-am petrecut aproape întreaga viaţă aici la Câmpia Turzii, unde am şi lucrat o lungă perioadă de timp. Consider că în momentul de faţă cea mai mare problemă a municipiului este lipsa locurilor de muncă. Din punctul meu de vedere este important să înţelegem că statul şi autorităţile locale nu trebuie să fie generatori de locuri de muncă, însă au obligaţia să ofere facilităţi celor care deţin capital pentru a veni să investească în Câmpia Turzii. Spre exemplu, este foarte bine că avem un parc industrial aici, însă în prezent nu este suficient echipat", a declarat  Radu Hanga.

Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj, îl susţine pe Hanga în special pentru intenţia de a crea noi locuri de muncă sau a proiectelor privind asfaltarea de drumuri pentru a da o nouă faţă oraşului.

„Am decis ca împreună cu cei din PSD să îl susţinem pe dl Hanga pentru funcţia de edil în Câmpia Turzii şi pentru că domnia sa se poziţionează foarte bine în sondaje, iar cei de aici au nevoie de un om cu experienţa pe care o are Radu Hanga", a adăugat  Marius Nicoară, preşedintele PNL Cluj.

 

 

Comenteaza