UTCN îşi alege rectorul în Săptămâna Mare

UTCN îşi alege rectorul în Săptămâna Mare
Alegerile pentru desemnarea rectorului la Universitatea Tehnică (UTCN) Cluj-Napoca vor avea loc în data de 12 aprilie.

Conform site-ului utcluj.ro, depunerea candidaturilor pentru funcţia de rector la UTCN Cluj-Napoca vor avea loc în perioada 26 martie- 2 aprilie, iar întâlnirile candidaţilor pentru funcţia de rector cu alegătorii sunt programate pentru perioada 26 martie- 11 aprilie.

Publicarea pe site-ul UTCN a documentelor solicitate pentru funcţia de Rector: CV şi plan managerial se va face în data de 2 aprilie, urmând ca pe 9 aprilie să aibă loc dezbaterea publică cu candidaţii în comunitatea academică.

Primul tur de scrutin al alegerilor este programat pentru 12 aprilie. În caz de neprezentare la primul tur de scrutin a jumătate plus unu dintre persoanele înscrise pe listele de vot sau în caz de neîntrunire a numărului necesar de voturi de nici unul dintre candidaţi se va organiza turul doi de scrutin pentru desemnarea rectorului.

Pe 23 aprilie, va avea loc şedinţa Senatului universităţii pentru validarea alegerii rectorului, iar în 25 aprilie se vor înaita către MECTS documentele necesare pentru validarea rectorului.

Etichete
Comenteaza