Vacanţe mai ieftine, în extra-sezon

Vacanţe mai ieftine, în extra-sezon
Deşi nu mai suntem în mijlocul verii, clujenii se înghesuie să plece pe litoralul românesc prin programele "Zile gratuite de vacanţă" şi "Litoralul pentru toţi". Reprezentanţii agenţiilor de turism spun că mai sunt puţine locuri disponibile. Cei care preferă să plece în străinătate se pot bucura în extrasezon de reduceri de până la 60%.

Reprezentanţii agenţiilor de turism spun că anul acesta, în extra-sezon, clujenii preferă ca destinaţie de vacanţă litoralul românesc, datorită programelor lansate de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism.

"Avem o cerere foarte mare în primul rând pentru litoralul românesc, lucru cu care nu ne-am confruntat si în ceilalţi ani şi asta ne bucură foarte mult, sunt reduceri de preţ de 50%, în ceea ce priveşte locurile sunt probleme legate de disponibilitatea locurilor.", a declarat SALVADORA KISS, director agenţie turism.

Preţurile pe litoralul românesc pornesc de la 150 de lei pentru o saptamana la un hotel de două stele şi pot ajunge până la 550 de lei la un hotel de 5 stele.
Şi ofertele în străinătate au reduceri de pret. "De exemplu, Spania,Coatia, Cipru, de asemenea avem pe Muntenegru oferte speciale, de exemplu pe Mutenegru, cu 60% mai mic decât în extra sezon la 7 zile de cazare.", a adaugat  Adrian Man, director agenţie turism.
Vremea este de partea turistilor. Specialistii anunta ca anul acesta vom avea canicula şi în extrasezon.

Etichete
Comenteaza