Valentine's Day neconvenţional la Cluj! Dă-ți întâlnire la sala de sport, trage cu arma după Cupidon sau donează sânge

Valentine's Day neconvenţional la Cluj! Dă-ți întâlnire la sala de sport, trage cu arma după Cupidon sau donează sânge

Fie că sărbătoreşti Valentine's Day sau deteşti această sărbătoare, la Cluj-Napoca nu ai cum să te plictiseşti. Oferta de evenimente este încărcată, indiferent de tabăra din care faci parte. 

Cină romantică și vin. Cât costă un meniu de Valentine's Day

Zeci de restaurante din Cluj-Napoca și din împrejurimi îi așteaptă pe îndrăgostiți cu bucate alese, preparate cu dragoste și vinuri fine. Prețul unui meniu pentru seara de Valentine's variază între 80 - 130 de lei/persoană.

La Hotel Opera Plaza (strada Traian Moșoiu, numărul 10), cina vine la pachet cu un film romantic, presărat cu dramă: Destination Wedding (2018). Meniul, elegant și atrăgător, este compus din: salată de sfeclă dulce și brânză de capră, piept de pui cu glazură de miere și piure de dovleac/ risotto cu creveți și nelipsitul desert: tort "Red Velvet" și un pahar de vin. Un cuplu va avea de achitat suma de 258 de lei pentru meniuri.

Valentine's Day clasic sau neconvențional? Ce poți face la Cluj, de Ziua Îndrăgostiților

În inima Clujului, la bistro L'Alchimiste (Piața Unirii, numărul 10), bucătarii vă propun un meniu sofisticat, într-o atmosferă intimă: un aperitiv cu cremă de creveți, floare de prosciutto cu mousse de branză și salată veggie cu pară coaptă. Felul principal este compus din tagliata de vită maturată cu salată radicchio, iar ca desert, înghețată cremă cu fructe de pădure. Șampania, muzica și atmosfera sunt din partea casei. Meniul costă aici 85 de lei/ persoană.

Gustul Italiei poate fi savurat la Da Pino (strada Universității, numărul 8), cu două meniuri speciale, create pentru cupluri: Meniul Acqua, cu preparate de pește și fructe de mare, și Meniul Terra, cu preparate de vită și iepure. Prețul unui meniu este de 130 de lei de persoană.

Dansează cu persoana iubită pe muzica lui Alessandro Safina

Cunoscutul tenor italian Safina va susţine un concert de Valentine's Day la Cluj, el afirmând că încearcă de câţiva ani să petreacă luna februarie în România, ţara în care şi-a cunoscut soţia şi în care i s-a născut fiul.

Valentine's Day neconvenţional la Cluj! Date la sala de sport, trage cu arma după Cupidon sau donează sânge

Cunoscut publicului şi datorită coloanei sonore a filmului "Moulin Rouge", pentru care a interpretat, în duet cu Ewan McGregor, melodia compusă de Elton John, "Your Song", Safina susţine că în România a întâlnit un public cald şi colaboratori buni. "Februarie este luna mea preferată şi încerc să o petrec de fiecare dată acasă în România, aici unde mi-am întâlnit sufletul pereche şi unde mi s-a născut băieţelul.  Aici am cei mai grozavi colaboratori şi cel mai cald public, iar concertele de pe 14 şi 17 februarie înseamnă exact asta: iubirea şi cadoul meu de Ziua Îndrăgostiţilor şi, da, ştiu, de românescul Dragobete oferit tuturor melomanilor din ţară", a transmis Alessandro Safina.

Concertul de la Cluj-Napoca va avea loc în 14 februarie, de la ora 20.00, la BTArena. Tenorul a mai concertat în România în 2008 şi 2016.

Work-out lovers

Sălile de sport au pregătit oferte speciale pentru iubitorii de activitate fizică, de Ziua Îndrăgostiților: abonamente de cuplu la preț special, antrenamente gratuite în cea mai romantică zi din an și declarații de dragoste, la înălțime.

Renunță la ursuleții de pluș, la ciocolata în formă de inimă sau alte cadouri clișeice și spuneți-vă "Te iubesc!" la înălțime. La Centrala de Escaladă (Piața 1 Mai), îndrăgostiții sunt așteptați cu porțile deschise, de la 10 la 20, iar cuplurile se pot cățăra împreună, la preț de o persoană.

Valentine's Day clasic sau neconvențional? Ce poți face la Cluj, de Ziua Îndrăgostiților

La Revo Gym (Calea Dorobanților, numărul 105) abonamentul Full VIP “Couple” costă doar 293 de lei, dacă este achiziționat în 14 februarie. Astfel cuplurile se pot bucura împreună de: sala de Fitness, Crossfit, clasele de aerobic, box, kickbox, squash și spa (saună umedă, saună uscată, jacuzzi).

18Gym (Bulevardul Nicolae Titulescu, numărul 2) oferă antrenamente gratuite pe toată durata Zilei Îndrăgostiților, dacă mergi alături de persoana iubită.  

Anti-Valentine’s 

Evenimentele de tipul Anti-Valentine's Day sunt menite să te "adăpostească" de inimioare, cântece și declarații de dragoste, dacă nu ești amatorul acestora. La Cluj, și "haterii" Zilei Îndrăgostiților au de unde alege activități pentru seara de 14 februarie.

Pentru cei care nu au chef de sărbătorit, Ţapinarii concertează "Anti-Valentine's Day", în Form Space (Aleea Stadionului, numărul 2), de la ora 21.00. "Versuri sincere, fără dulcegării inutile, fără promisiuni și declarații siropoase. Un concert rupt din viața reală! Vă așteptăm cu drag la concert, indiferent de starea civilă", scriu Țapinarii pe pagina evenimentului.

Valentine's Day clasic sau neconvențional? Ce poți face la Cluj, de Ziua Îndrăgostiților

Petrecere Anti-Valentine's organizează și La Țevi (strada Potaissa, numărul 6), unde sunt așteptați "oamenii singuratici", care vor să își petreacă seara de joi la o bere cu prietenii.

La Squad Store Shooting Range Cluj (Floresti, strada Avram Iancu, nr. 492-500) sunt așteptate atât cuplurile, cât și persoanele care vor să se răzbune pe Cupidon.  Cuplurile pot trage 10 cartușe fiecare cu pistol de calibru 9x19MM. Fiecare cuplu va intra în competiția "Valentine's Contest", iar cuplul câștigător, care a adunat cel mai mare punctaj, va primi cadou o sesiune de tragere din partea casei, în următoarea săptămână. Persoanele singure îl vor avea drept țintă chiar pe Cupidon, ca să se poată răzbuna pentru toate alegerile lui de până acum.

Valentine's Day clasic sau neconvențional? Ce poți face la Cluj, de Ziua Îndrăgostiților

Tur ghidat prin marile poveşti de dragoste ale Clujului şi campanii de donat sânge 

Ziua Îndrăgostiţilor vă dă ocazia să descoperiți o altă istorie a oraşului, cea a marilor povești de dragoste. Cluj Guided Tours vă dă întîlnirela statuia lui Matia Corvin, din Piaţa Unirii. Taxa de participare este de 20 de lei de persoană. "Ghidul nostru o să vă vorbescă depre cupluri reprezentative din istoria orașului, povești de iubire delicioase, cât și despre manifestarea celei mai vechi meserii din lume în oraș!"

Dacă vrei ca de Valentine's Day să împărtășești iubirea cu cei din jur, cel mai bun mod prin care o poți face este donând sânge. Campania "Arată-ți Iubirea Donând Sânge!" este organizată joi și vineri de Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj (Strada Nicolae Bălcescu, numărul 18).

Comenteaza