Valiza din Teleorman. RISE Project: "Am deschis-o"

Valiza din Teleorman.  RISE Project: "Am deschis-o"
| Foto: realitatea.net

Jurnaliştii Rise Project au publicat, luni, primul episod din conținutul valizei cu documente Tel Drum primite de la un localnic din Teleorman.

Zecile de capturi, poze, facturi electronice scot la iveală unele legături pe care procurorii fie nu le-au dovedit, fie n-au ştiut de ele. Din prima parte a epopeei Tel Drum aflăm despre legăturile lui Liviu Dragnea şi ale fiului său cu firma respectivă, dar şi încrengăturile de interese ce duc spre cele mai înalte sfere ale puterii, de la Guvern la Consiliul Superior al Magistraturii. 

Protagonista primului episod este, fără îndoială, Nicoleta Pene, directoarea economică a Tel Drum, bruneta sexy "care face legendă în baronat.  Ca element cu culoare, în poveste apare şi o fostă vedetă a unei reviste pentru adulţí. 

Jurnaliștii de la Rise Project spun că, într-o noapte de miercuri, pe la două dimineața, fiul lui Liviu Dragnea i-a trimis un email directorului general Tel Drum, Petre Pitiș, pe adresa personală. 

Potrivit sursei citate mesajul suna ma așa: 

“Salut,

Am și eu o datorie la un tip și nu vreau să cer lui Liviu că mă ceartă, mă poți ajuta să o achit? A făcut o factură cu ulei pentru mașini. Te rog frumos.”

Și Tel Drum a plătit, scriu jurnaliștii de la RISE. La fel cum l-a plătit şi pe soţul preşedintei CSM.

Vedeta primului episod, directorul economic al firmei, Nicoleta Pene

"O brunetă face legendă în baronat. Nu-i prima, dar e specială, așa cum își arată în fiecare selfie din cele câteva mii adunate în ultimul deceniu. Nicoleta Pene are 38 de ani și o geometrie tunată în care a investit constant. O plimbă zilnic cu un Mercedes CLS de vreo 80 de mii de euro pe străzile perpendiculare ale unui oraș blocat dintotdeauna în 1990, unde ea e una dintre stele.(...) Ascensiunea doamnei Nicoleta Pene e de domeniul fantasticului. A venit în Tel Drum ca un nimeni, direct șefă la CFP. În câteva luni, doamna Ignat a plecat și ea (Nicoleta Pene) e acum director comercial care, la masă cu Pitiș, taie și spânzură” este descierea făcută de cei de la Rise Project femeii care dirija cu mână de fier afacerea.  

Un pachet de informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut, a fost găsit în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui.

Localnicul a intrat în contact cu o sursă RISE Project din județ, printr-o suită de întâmplări banale și atât, pe care le vom relata atunci când oamenii nu vor mai avea nevoie de protecție.

Comenteaza